Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu! Njen suprug svakodnevno se podvrgava detektoru laži!

Podeli:

O ljubomornim ljudima čuli smo mnoge i urnebesne i ozbiljne priče, ali čini se da ima onih koji još uvek mogu da šokiraju svojim postupcima. Upoznajte najljubomorniju ženu na svetu!

Četrdesettrogodišnja Debi Vud, koja pati od poremećaja nazvanog Otelov sindrom, koji označava paranoidnu ljubomoru i posesivnost, konačno se venčala sa verenikom Stivom – prenose strani mediji.

Ona je toliko paranoična po pitanju vernosti svog supruga, da proverava njegove bankovne račune, mejl, mobilni telefon, a postavila je i filtere za pretragu na njegovom računaru, kako ne bi ništa radio iza njenih leđa! Pre nego što su se venčali, naterala ga je da se podvrgava detektoru laži svakog dana kada se vrati kući, za slučaj da ju je u međuvremenu prevario.

Nakon što je bila ostavljena u prethodnoj vezi, srce joj je bilo slomljeno i obećala je sebi da više neće ulaziti u emotivne veze, a eksperti smatraju da je ta emotivna trauma uticala da ona postane sumnjičava i puna nepoverenja. Njena ljubomora i želja za kontrolom ide toliko daleko da Stiv ne sme da gleda lepe žene ni na televiziji, ni u novinama!

Uprkos svoj njenoj nesigurnosti, Stiv veruje da vredi biti sa njom:

“Ponekad sam nervozan, pa detektor laži pokaže neubedljiv rezultat jer mi srce radi brže, pa Debi počne da sumnja u mene. Moram da joj kažem da je nisam prevario i da se molim da mi poveruje. Sve to trpim jer verujem da smo srodne duše, malo ljubomore to ne može da poremeti” – kaže suprug najljubomornije žene za portal Miror.

Njenom ekstremnom ponašanju doprinosi i bipolarni poremećaj, kao i opterećenost svojim telom, dismorfni poremećaj.

Da li biste vi trpeli ovakvu ljubomoru?

Izvor: Stil

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *