Upoznajte ŽENU koja će svom detetu BITI OTAC! Pošto je trpela maltretiranja, promenila je pol, ali je pre toga…

Podeli:

Lea Membrej je sa 17 godina ostavio svoju spermu u banci i zatim promenio pol.

Tokom odrastanja je uvek imao osećaj da živi u kutiji, vršnjaci su ga u školi maltretirali, a jedva je čekao da obelodani ono što mu je izgleda pisalo na čelu.

“Nikada nisam stvarno znala ko sam bila, niti sam znala išta o transrodnim osobama dok nisam završila srednju školu. Na jednoj žurci, prelepa devojka mi je rekla da je bila muškarac. To je bio apsolutni šok za mene, jer nisam verovala da transrodna žena može da izgleda tako dobro. U tom momentu shvatila sam šta stvarno želim”, priča Lea iz Oklanda sa Novog Zelanda.

Lea, koja sada ima 20 godina, započela je transformaciju svog tela pre tri godine i u nju je uložila više od 5 200 dolara.

Operacijama je dobila grudi odnosno implante, povećala je usne, a injekcijama botoksa oblikovano joj je lice zbog kojeg svi misle da je oduvek bila žena. Ipak, pre nego što su krenuli intenzivni hormonski tretmani, Lea je otišla u banku sperme.

“Želim da imam decu u narednih 10 godina, ali posebno mi je važno da imam dete koje je biološki moje. Saznanje da mogu da imam bebu sa polovinom svoje DNK je neverovatno.

Otišla sam u banku sperme pre uzimanja hormonske terapije jer sam znala da će posle biti kasno. Sada, dve godine nakon početka terapije, na nekom nivou sam već biološka žena”, priča Lea.

Buduća studentkinja komunikologije tvrdi da joj je bilo potpuno prirodno da se probudi jutru nakon ugrađivanja implanta i da ima ženske grudi.

Ona objašnjava da želi da nastavi sa plastičnim operacijama, ali da joj one sada nisu prioritet. Oduševljava se svaki put kada se pogleda u ogledalo i to je ono što je najvažnije, piše blic.rs.

“Moj život u novom telu konačno je postao podnošljiv i više ne moram da poričem ko sam. Napokon osećam povezanost sa svojim telom. Sada sam ono što želim da budem i nikada ne bih mogla ponovo da budem muškarac. Mislim da bi svako trebalo da prihvati pravu verziju sebe, onakvog kakav stvarno jeste jer, na kraju krajeva, to je vaš život i vaša sreća”, zaključila sada već zanosna plavuša.

blic.rs.

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *