(VIDEO) DA LI JE OVO NAJEKSTRAVAGANTNIJI AUTO NA PLANETI!? Prelepa Moldavka vozi mercedes optočen sa MILION Svarovski kristala!

Podeli:

Minuciozno preciznim potezima, radnici su dva meseca optakali njen auto kako bi ga učinili najekstravagantnijim na svetu.

(VIDEO) DA LI JE OVO NAJEKSTRAVAGANTNIJI AUTO NA PLANETI!? Prelepa Moldavka vozi mercedes optočen sa MILION Svarovski kristala!

Ona ima samo 22 godine, ali zato za nju zna ceo svet. Ili barem onaj “bitan” deo. Dariju Radionovu u Engleskoj, gde živi, smatraju jednom od stotina “malih, bogatih Ruskinja” čije hirove ispunjavaju bogati tata i mama.

Darija ipak nije Ruskinja, već Moldavka poreklom iz Kišinjeva, ali to nije ni bitno, zar ne? Računa se životni stil i slika koju o sebi stvoriš.

Pažnju medija najviše je privukla svojim jedinstvenim “kolicima”. Darija vozi Mercedes CL 350 koji je optočen sa MILION Svarovski kristala.

“Platila sam ga 50.000 funti. Kristali su me koštali 25.000, a prevoz do Rusije i nazad još 15.000 funti”, kaže Darija čiji su auto dva meseca, 12 sati dnevno, radnici ručno ukrašavali u najvećoj zemlji sveta.

U ekstravagantnom autu, Darija je uvek ekstravagantno obučena. Pepeljugine cipelice su detalj bez kog život nema smisla, zar ne?

Izvor: Srbijadanas.com

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *