VREMEŠNI KAZANOVA IZ ZAJEČARA Traži stariju damu sa mirazom!

Podeli:

Udao bi se pod stare dane!

Oglas
Oglas , Foto: alo.rs

Sedamdesetdvogodišnji starac iz okoline Zaječara, oblepio je zidove svog kraja oglasima putem kojih traži sebi ženu, ali sa mirazom – mora da ima stan. Pored posedovanja nekretnine, važne su mu i godine, pa u obzir dolaze isključivo gospođe do 68 godina, nikako starije.

– Potrebna žena do 68 godina sa stanom, kojoj malo ostaje za hranu kad izmiri obaveze, za udruživanje sa penzionerom udovcem od 72 godine – istakao je krupnim slovima u svom oglasu nepoznati zavodnik starog kova.

Međutim, prema rečima starijih dama koje su imale hrabrosti da mu se jave, vremešni Kazanova ni malo nije naivan, jer svaku ženu proverava kao na poligrafu.

– Umesto ja njega da ispitujem ko je i šta je on je mene saslušavao kao da sam u policijskoj stanici. Prvo što me je pitao bilo je odakle sam, a zatim da li imam kuću ili stan. Odmah je usledelo pitanje i koliko imam godina, gde sam stekla utisak da mu se moje godine nisu dopale. I na kraju kolika je visina moje penzije. Da me ne bi uvredio, rekao mi je da kad već živim sama sa minimalnim primanjima, on bi i mogao da mi pomogne tako što bi se udao za mene – kroz smeh nam je ispričala M.A. (67).

Ona nije stigla ništa njega da pita osim toga kako se zove, jer joj je on na kulturan i fin način rekao da se čuju kasnije.

– Mislim da nisam odgovarala njegovim kriterijumima, ali ni on nije prošao kod mene – kaže M.A.

Izvor:Alo.rs

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *