Zbog čega žene zavide muškarcima

Podeli:

Sastavili smo listu sedam stvari u kojima su muškarci toliko savršeni, da to žestoko nervira lepši pol.

JUTARNJI s-ksI GLAS
Ovo je definitivno na vrhu liste. Muškarci imaju taj zavodljiv bariton kada se probude ujutru, dok žene završe krkljajući kao žabe. Čak i ako imaju sasvim prosečan glas, prema nekim istraživanjima, ujutru “dobiju” s-ksi prizvuk od kog svaka dlaka na ženskom telu stoji uspravno. Samo zamislite kako onda zvuči, recimo, Džordž Kluni…

SPOSOBNOST DA NAS UTEŠNO ZAGRLE
Nema poricanja. Grljenje muškarca je kao grljenje plišanog mede u prirodnoj veličini. Samo je toplije. I ljudskije. Ne samo da se osećate kao da će sve biti u redu, već svet izgleda mnogo sigurnije u tom zagrljaju.

KAŽE NEŠTO POTPUNO NEPRIKLADNO, A I DALJE JE ŠARMANTAN
Ovo je klasika. Nisu u pitanju loše fraze za muvanje, već one spretne muvare sa brzim jezikom i osmejkom koji ih izvuče iz svake neprilike.

JEDE KAO PRASE I NE OSEĆA KRIVICU
Jeste li ikad gledali muškarce kako proždiru celu veliku picu ili sipa po četvrti put gulaš? A onda se još i “doradi” sendvičem. Da li ste ikada čuli muškarca da kaže da je “pun”? Muškarci jednostavno mogu da pojedu neverovatne porcije i svejedno sagore svaki gram. A još ne moraju ni da brinu zbog celulita na bokovima i butinama.

MOŽE SVE DA POPRAVI
Ne mislimo samo na osećanja, već i sve ostalo: od sijalica i osigurača do računara i mobilnih telefona.

TALENAT DA VAS ISTOVREMENO NALJUTE I NAVEDU DA SE OSEĆATE DOBRO
Samo muškarac može da postigne ovaj nemoguć zadatak. Klasičan primer bi bio kada muškarac gleda ženu koja se porađa i pita: “Da li to zaista toliko boli?”, a onda protepa: “Ali sam da ćeš ti biti hrabri meda.” Pa, bar misli o tome da zasnuje porodicu sa vama?

BOGOVI SU ZA IGRICE
Ovo je, ponovo, dar. Oni mogu pobediti žene u ​​većini video igara (osim ako govorimo o nečemu što uključuje previše roze boje).

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *