Zgrozićete se! Putnici otkrili šta sve krije posada aviona

Podeli:

Hiljade ljudi komentarisalo je na temu o tajnama aviokompanija koja je otvorena na “Reditu”. Korisnici su pisali savete koji mogu koristiti putnicima na putovanjima avionom, a otkriveni su i mnogi detalji koje ove kompanije ne bi volele da znate.

Foto: ThinkstockFOTO: THINKSTOCK

Putnici bi trebalo da izbegavaju da koriste slušalice koje dobiju u avionu, da odbiju kafu kada im se ponudi i da dobro pripaze kada zatvaraju vrata toaleta. To su neki od saveta koje su na Raditu ostavili radnici aviokompanija koristeći pseudonime. Osim toga, delili su i savete kako da putnici uštede novac i kako da izbegnu da se razbole u avionu.

“Slušalice koje vam daju nisu nove, bez obzira na to što su zapakovane. One su uzete od putnika, očišćene i ponovo spakovane” napisao je jedan korisnik.

Kafa je, prema rečima drugog, odvratna jer niko ne pere posude u kojima se drži.

Na dugim letovima, prilikom kojih putnici dobijaju neki od tri obroka piloti dobijaju drugačije obroke i ne smeju da ih dele za slučaj trovanja hranom.

Toalet takođe nije siguran, čak ni kad se zaključa. Jedan korisnik je napisao da vrata sadrže tajnu rezu koja će kad se povuče otvoriti čak i zaključana vrata.

Reditovac “RabbitMix”, koji radi sa prtljagom na aerodromu, otkrio je kako se torbe gube. Najčešće se dešava da one torbe kojima je potrebno dodatno skeniranje ne stignu da se smeste u avion na vreme. Često se dešava i da neko poašlej torbu u pogrešan avion ili da se prljag zakači za kaiš druge torbe.

Korisnici su otkrili i da u bocama za kiseonik ima dovoljno kiseonika za 12 minuta i zbog čega je dobro biti fin prema osoblju u avionu.

“Što ste finiji prema nama, bolje ćete proći. Hteli biste još mesa? Pitajte nas lepo i dobićete meso iz prve klase ako je moguće. Vaš komšija je bučan? Obratite nam se lepo za pomoć i možda ćemo moći da vam nađemo bolje sedište. Kada su putnici bezobrazni i agresivni, minimalno ćemo im izaći u susret”, napisao je jedan bivši stjuard.

Izvor: DailyMail/Blic

PREPORUKA ZA VAS

FB Komentari

komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *